Gå til sidens hovedinnhold

Det er fortsatt lov å snu

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi har med interesse fulgt saken om Tangens treningssenter i Østre bydel. Vi er to eldre som i mange år har hatt stor glede og nytte av dette fine tilbudet som har blitt opparbeidet gjennom titalls år.

Det er flere av oss brukere som spør. Hvilke krefter er i sving for å tvinge treningssenteret i kne? Burde ikke kommunens ledelse ha interesse av å ta vare på et slikt sted? Skal vi andre bare sitte å se på at en så godt utbygd virksomhet blir nektet drift? Det undrer oss at et bygg som i utgangspunktet ble etablert som et næringsbygg, skal måtte vike plass for at utbyggere i sin higen etter profitt (?), skal erobre makt over en bedrift som gjennom mange år har bistått kommunens befolkning med sunn aktivitet.

Både unge, handikappede og eldre har stor glede av dette stedet, som att på til ligger i en del av byen som så sårt trenger friske tiltak. Vi spør: Hva må til for at politikerne skal forstå viktigheten av å beholde stedet intakt? Nå går saken til retten. Hva skjer nå? Det er fortsatt lov å snu.

Kommentarer til denne saken