Det er flere som de siste dagene har søkt etter hunden som tilhører Sturla Mathisen Blant dem sistnevntes kamerat Ole Stabæk. Engelsksetteren er også lagt inn som savnet på nettstedet Rømlingen.

– Det handler om hund som er døv, men ellers er i svært god form. Den er i tillegg godt kjent i området der den ble borte under lufting. Døffy er svart og hvit. Hun er chippet og har halsbånd på, forteller Ole Stabæk.

Løpetid

Det er også slik at den godt voksne engelsksetteren har løpetid. Selv om det har gått noen dager siden avholdte fuglehunden forsvant, har både Stabæk og hundeeier fortsatt godt håp om å finne Døffy i live.

– Det har heldigvis ikke vært så kaldt de siste dagene, og erfaringsmessig vet vi at hunder som dette kan klare seg lenge ute.

Retning Isesjø

Det var lørdag mellom klokken 10.30 og 11.00 at hunden forsvant. Med var også en yngre engelsksetter. Sistnevnte ble siden funnet ved Børtevannsveien ned mot Isesjø.

– Vi er takknemlige om noen som eventuelt kan ha observert Døffy tar kontakt med enten meg eller eier, sier Ole Stabæk til Sarpsborg Arbeiderblad. Han nås på telefon 952 50 555.