Tapte sluttspillet: – Det er en fæl følelse å være så nær pokalen

TAP: Mohammed Barzinje og Riddle gikk på et surt tap, da sluttspillet ble avviklet på Lillehammer lørdag.

TAP: Mohammed Barzinje og Riddle gikk på et surt tap, da sluttspillet ble avviklet på Lillehammer lørdag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Riddle Elektroniske Sportsklubb med Mohammed Barzinje (23) i spissen ble slått på målstreken i sluttspillet i Telenorligaen lørdag kveld. Pokalen glapp dermed for sarpingen.

DEL

Riddle møtte e-sportslaget Nordavind i Maihaugsalen i Lillehammer, for å spille finale i Telenorligaen lørdag ettermiddag. For dem som ikke vet det, så er Telenorligaen det organiserte ligasystemet for e-sport i Norge. I tillegg anses ligaen for å være Europas største nasjonale liga.

Mohammed Barzinje forklarer til SA søndag hva som gikk galt.

– Vi hadde en tøff start, men kom oss hardt tilbake go ledet faktisk 2–1. Det var noen taktiske feil som gjorde at vi ikke helt klarte å avslutte fjerde runden, så stillingen endte 2-2, sier Mohammed Barzinje til Sarpsborg Arbeiderblad.

Fæl følelse

Det var Nordavind som vant første runde, selv om Riddle tok tilbake ledelsen og vant to runder på rad. Nordavind tok seg sammen, og vant de tre påfølgende rundene. De vant dermed finalen 3–2 og er offisielt Norges beste League of Legends-lag.

– Det var en sykt jevnt affære på slutten som gjorde at de vant. Det er en fæl følelse å være så nær pokalen og ikke helt klare å løfte den, påpeker 23-åringen.

Bygge lag fra bunnen

I tiden fram mot neste sesong, kommer e-sportslaget til å bruke en del ressurser på å bygge et lag over tid fra bunnen av.

– Vi kommer til å bruke en del ressurser og tid til å bygge et lag fra bunnen av, med norske talenter som virkelig vil bli best i Norge, avslutter Mohammed Barzinje.

Artikkeltags