Rutinerte musikere inntar Edvarts Nye Pub

SPILLER KONSERT: Brede Edvartsen (t.h.) og resten av gjengen i Brede´s Musikkansamble gleder seg til å spille på Edvarts Nye Pub førstkommende helg. 
Her spiller Brede Edvartsen og 
Eivind Ystrøm Petersen (t.v.) konsert med Chris Grant under «Rocky Tonk Gathering» i Glenghuset i 2013.

SPILLER KONSERT: Brede Edvartsen (t.h.) og resten av gjengen i Brede´s Musikkansamble gleder seg til å spille på Edvarts Nye Pub førstkommende helg. Her spiller Brede Edvartsen og Eivind Ystrøm Petersen (t.v.) konsert med Chris Grant under «Rocky Tonk Gathering» i Glenghuset i 2013. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Førstkommende helg skal de rutinerte musikerne i Brede´s Musikkansamble spille opp til dans på Edvarts Nye Pub i sentrum.

DEL

– Edvarts Nye Pub får besøk av et klippe elite- og kvalitetsmusikere med livslang erfaring innen norsk musikkbransje, opplyser bandet i en pressemelding. 

Bandet lover et variert repertoar, og serverer alt fra hard rock, pop, funk, soul, fusion og ballader. 

– Den røde tråden er spilleglede og god kontakt med publikum, og vi lover en uforglemmelig og musikalsk helg, skriver bandet videre.

Brede´s Musikkansamble består av keyboardist Erlend Gjerde, fast medlem i Vidar Busk Band, Jon Erik Gretland, Brede Edvartsen på bass og vokal, i tillegg til trommeslager Christian Jacobsen.

Artikkeltags