Det er bare å spenne fast sikkerhetsbeltene, finne frem popcorn og egnet drikke. Lørdag kicker SHL-sesongen i gang på SATV med storkampen Växjö – Färjestad i Vida Arena i Småland.

Nordmenn i SHL

Växjö som regjerende mestere og Färjestad som en av de store favorittene til å vinne både serie og sluttspill i den forestående sesongen.

Følgende nordmenn spiller i SHL denne sesongen:

Henrik Haukeland, målvakt i Färjestad

Erlend Lesund, back i Rögle

Mats Rosseli Olsen, forward i Frölunda

Emil Martinsen Lilleberg, back i Oskarshamn

Jonas Arntzen, målvakt i Örebro

I tillegg er det håp om at sarpingen Mikkel Øby-Olsen (19), som spiller forward på Oskarshamns J20-lag, skal få spilletid med A-laget denne sesongen. Han har allerede spilt flere treningskamper.

Håp om spilletid har vi også for Philip Granath (18), som i år har tatt veien fra Frölundas J20-lag til Rögles organisasjon. Granath er forward, og regnes som et stort talent som fort kan få muligheten i SHL denne sesongen.

Over 120 kamper

Som abonnent av Sarpsborg Arbeiderblad (eller en annen Amedia-avis) kan du via Direktesport glede deg til 120 kamper fra grunnspillet. I tillegg kommer det sluttspillkamper. Det er lovet høy kvalitet på sendingen. Flerkameraproduksjon, oppdaterte statistikker og grafikk – og kommentering.

Dersom alt går etter planen blir det både norske og amerikanske kommentatorer som gir deg gode hockeyopplevelser.

Se matchene på smart-TV

Direktesport-sendingene kan sees i nettleseren din, men også hvis du har en nyere smart-TV eller Apple TV.

Les mer om Direktesport på smart-TV her

Her er de fem første kampene: