Ferieklubben i sommer utvides

TUSENFRYD: Ferieklubben i Sarpsborg skal ta med barn og unge til Tusenfryd i sommer.

TUSENFRYD: Ferieklubben i Sarpsborg skal ta med barn og unge til Tusenfryd i sommer. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ferieklubben i Sarpsborg nærmer seg med stormskritt. Tilbudet har høy interesse, derfor har kommunen valgt å utvide tilbudet med en ekstra uke.

DEL

Ferieklubben vil i år ha tilbud i uke 26 og 27. Påmeldingen startet 20. mai, og har allerede snart fylt opp, men kommunen har derfor valgt å utvide tilbudet med en uke ekstra i uke 32.

Forskjellige aktiviteter

Det er Team barn og unge i Sarpsborg kommune som har ansvaret for Ferieklubben i år. De har som vanlig et bredt tilbud til barn i Sarpsborg også denne sommeren. Dagene blir lagt opp til gode opplevelser i form av lek, moro og besøk på ulike attraksjoner og steder.

Ferieklubben skal blant annet besøke Svev trampolinepark, Tusenfryd, i tillegg skal kommunen ta med seg barn og ungdom på kino. Ferieklubben er en uke full av aktiviteter for både store og små.

Ferieklubben holder til på fritidsklubbene på Hannestad og Hafslund. Det blir forskjellige aktiviteter på de to stedene. Barn og unge fra 1. klasse og oppover kan delta i Ferieklubben.

Viktig

– Ved påmelding er det viktig at du opplyser om barnet har allergier og lignende som er relevant å vite i forhold til innkjøp av mat, eller bruk av medisiner, opplyser Camilla Tangen i Enhet kultur i Sarpsborg kommune til SA.

Summen ved påmelding inkluderer buss, inngang til de ulike attraksjonene og et gratis brødmåltid hver dag.

– Vi anbefaler allikevel å ta med mat og drikke fordi vi opplever at barn gjerne blir sultne på ettermiddagen.

Påmeldingen startet som nevnt mandag 20. mai. Billetter kan bestilles på ticketco eller via

Nylig bevilget bystyret 1 million kroner til ferieaktiviteter for flere barn i Sarpsborg. Det er totalt 200 personer som dermed får mulighet til å delta kostnadsfritt på kommunens ferieklubb i sommer. Det alene er verdsatt til 365.000 kroner.

Artikkeltags