(Fredriksstad Blad)

Frustrerte FFK-supportere skrek ut sin frustrasjon, da dommeren blåste av kampen i Idrettsparken på Notodden. Da hadde publikum vært vitne til en festforestilling fra hjemmelagets side, mens FFK egentlig aldri møtte opp. Foran lørdagens kamp hadde ikke FFK vunnet på 516 (!) dager, men lørdag var de heller ikke i nærheten av å gruse den.

Totalt knesatte

FFK var totalt knesatte fra avspark, hvor Notodden kom i bølger med flott offensivt spill. Erlend Hustad fikset 1–0 etter sju minutter, noe som var starten på et mareritt. Steffen Jensen økte til 2-0, før Martin Holmen fikset 3–0. Da den tidligere Trosvik-spilleren Amani Mbedule som er på lån fra Sarpsborg 08 ordnet 4–0 etter 28 minutter var det god natt og vel så det.

Tannløse og blodfattige

Sanel Kapidzic reduserte til 4–1 før sidebytte, så var ikke det annet enn et trøstemål. Tannløse og blodfattige fremsto dem og Erik Midtgarden la på til 5–1 foran et entusiastisk hjemmepublikum. Mislav Leko fikset riktignok to reduseringer på slutten, men 5–3 gjorde uansett at det ble en blytung hjemreise. Lyset er slokket og hverdagen heter nå PostNord-ligaen. FFK befinner seg nå på tredje nivå siden 2002.