Flytter utekinoen til Kulåsparken

FLYTTES: Utekinoen som egentlig skulle blitt arrangert i gågata mellom Tveter og Fratelli blir flyttet til Kulås amfiet i Kulåsparken. Regine Hansen (t.v.) og Trine Groth (t.h.) gleder seg til arrangementet og mener det blir bedre plass for publikum.

FLYTTES: Utekinoen som egentlig skulle blitt arrangert i gågata mellom Tveter og Fratelli blir flyttet til Kulås amfiet i Kulåsparken. Regine Hansen (t.v.) og Trine Groth (t.h.) gleder seg til arrangementet og mener det blir bedre plass for publikum. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Arrangementet skulle egentlig funnet sted i gågata mellom Tveter og Fratelli førstkommende fredag, men på grunn av massiv respons fra sarpingene, valgte arrangørene å flytte utekinoen til Kulås amfi.

DEL

Det opplyser Regine Hansen, markedssjef ved iSarpsborg og Trine Groth, kinosjef ved Sarpsborg kino til Sarpsborg Arbeiderblad tirsdag formiddag.

– Interessen og pågangen er veldig stor, og vi har forhåndssolgt over 2.000 gratisbilletter. Vi tror det blir bedre plass for publikum i Kulås amfi, sier de.

Klassikere

Fredag 18. august, for øvrig den samme helgen som Sarpsborgmarken arrangeres og NRKs Sommertog kommer til byen, skal det vises to filmer på kvelden i Sarpsborg sentrum.

Den Oscar-belønte ani­ma­sjons­fil­men Lø­ve­nes Kon­ge fra 1994 er Disney-klassikeren sarpingene stemte fram i forbindelse med arrangementet, og filmen skal bli vist på et elleve ganger fem meter stort filmlerret plassert i Kulås amfiet i Kulåsparken. 

Løvenes Konge skal for øvrig vises samme dato som filmen hadde lasering i Norge i 1994. Senere samme kveld vil også Dirty Dancing bli vist, tredve år etter at den kom ut i 1987.

Popcorn og brus

– Det blir som seg hør og bør mulighet til å kjøpe popkorn og brus, som hører med til et kinobesøk, sier Trine Groth.

– I tillegg kommer det en matvogn fra LilleTrille, som skal selge pølser og annen grillmat, tilføyer Regine Hansen.

Kino under åpen himmel er et samarbeid mellom Sarpsborg kino og iSarpsborg, med økonomisk hjelp fra Sparebank1.

Det er ventet et folkeliv i sentrum under Sarpsborgmarken som arrangeres 17.–19. august.

– Vi håper på godt vær, og alle som ønsker å se film utendørs kan hente ut gratisbilletter i forkant av filmvisningene, avslutter de.

Artikkeltags