Borgen røk ut av cupen

GI TAPT: Einar Vatvedt måtte gi tapt i cupen, selv med sitt straffemål. Foto: Ole-Morten Rosted

GI TAPT: Einar Vatvedt måtte gi tapt i cupen, selv med sitt straffemål. Foto: Ole-Morten Rosted

Artikkelen er over 4 år gammel

(Borgen- Østsiden 1–2 eeo.) Borgen hadde cupavansementet inne, men på overtid utlignet Østsiden og vant i ekstraomgangene.

DEL

Bestill SA+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold!

Borgen fikk den starten de ønsket på den 1. kvalifiserende runden til NM. Laget spiller en intensiv fotball, som består i mye jobb og løping. Det lyktes de godt med i første omgang og var det klart beste laget ute på banen.

Scoret på straffe

Bare 13 minutter ut i første omgang tok hjemmelaget ledelsen på kunstgresset på Sandbakken.

Kristian Ravneng fikk ballen innfor Østsidens 16 meter. Gjorde en finte og beina forsvant. Dommeren pekte riktig på straffemerket. Den straffen satte Einar Vatvedt sikkert i mål og hjemmelaget var i ledelsen.

– Jeg mener vi får vist noe av det som bor i dette laget i første omgang. Fotballen vi spiller er slik som den ble vist i dag. Spillerne skal løpe mye og spille på den måten vi gjorde. Jeg må virkelig berømme gutta for en knallomgang, sa Borgens trener Ole Jørgen Nordahl etter kampen.

Ble slitne

Etter hvert som andre omgang skred fram, var det tydelig at Borgen-spillerne begynte å bli slitne. Den første omgangen hadde tatt på.

Borgen jobbet, selv med et konstant press det siste kvarteret. Østsiden klarte ikke å score på Borgen i løpet av ordinær tid. 50 sekunder på overtid klarte de endelig å få hull på byllen og sikret seg ekstraomganger.

I disse ekstraomgangene hadde Borgen sine muligheter og var nære på å ta ledelsen.

Da Thomas Karlsen fikk det røde kortet etter to gule kort ble det tungt og Østsiden avgjorde dette cupoppgjøret.

Artikkeltags