(Smaalenenes Avis)

HOBØL: De som har gått forbi hagen til Frank Robert Nilsen på Knapstad de siste dagene kan ikke ha unngått å få med seg hans siste kreasjon på plenfronten. Der har han nemlig sirlig klippet gresset og formet bokstavene, LFC, som står for Liverpool Football Club. Selve bokstavene er så farget i rødt.

LES MER: Jonny (49) har dekorert hele leiligheten med favorittfotballaget: – Jeg er trollbundet

Stuntet har Nilsen gjort i forbindelse med lørdagens finale i Champions League mellom Real Madrid og Liverpool. Nilsen er svoren supporter av sistnevnte.

Ikke første gang

– Jeg gjorde det samme før Europaliga-finalen for to år siden. Da ble det tap, så jeg håper jo på bedre resultat denne gangen, sier han til Smaalenenes Avis.

 

– Jeg vil ikke si at jeg er overtroisk, men liker mine rutiner når det gjelder kamp. Da er det taffelsticks, Guinness, flagg ute og diverse effekter som gjelder. Jeg har vel sett samtlige Liverpool-minutter de siste årene, fortsetter knapstingen.

Nå gleder han seg stort til lørdagens kamp.

– Jeg håper og tror på seier, men alt som skjer i denne finalen bonus. Liverpool har allerede klart 4. plass i serien, og seier her ville bare være ellevilt, sier Nilsen.

LES MER: De er begge Liverpool-fan – men i kveld er de trener-rivaler i lokalderbyet

Noen av naboene har allerede tatt bilde av plenen, og sendt til slektninger som også er Liverpool-supportere.

Resultatet avgjør hvor lenge gresset blir

– Jeg delte også bildet en Liverpool-side på Facebook, og der har det strømmet på med likes og kommentarer, som «gartner av dimensjoner». Det er moro, sier Nilsen.

– Er det mye jobb med å få til disse bokstavene?

– Jeg må klippe bokstavene med gressklipper og kjøpe inn farge da. Så må det stusses litt. Jeg får se hvor lenge jeg vedlikeholder dem. Ved seier blir det nok litt utover, men ved tap forsvinner de ved første klipp.

Nilsen har vurdert å dra andre steder for å se kampen, men det blir nok hjemme sammen med likesinnede. Han vil ha fokus på kamp, og ikke for mye fyll og rør.

– Det blir blant annet med sønnen min på 15 år. Der har vi akkurat gjort unna konfirmasjon med fullt Liverpool-tema, så jeg har vel truffet med oppdragelsen da, avslutter den engasjerte Hobøl-mannen.

LES MER: Mads (28) fra Askim er både trener og daglig leder for sensasjonslaget Halden Topphåndball i eliteserien