Sylling Olsen klar for Mjøndalen

TIL MJØNDALEN: Magnus Sylling Olsen skal ifølge Hamar Arbeiderblad, være klar for Mjøndalen. Bildet er fra kampen mot Sandnes Ulf på Sarpsborg stadion i 2013.Foto: Thomas Andersen

TIL MJØNDALEN: Magnus Sylling Olsen skal ifølge Hamar Arbeiderblad, være klar for Mjøndalen. Bildet er fra kampen mot Sandnes Ulf på Sarpsborg stadion i 2013.Foto: Thomas Andersen Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Magnus Sylling Olsen (31) skal være klar for Mjøndalen.

DEL

Det er Hamar Arbeiderblad som melder dette. Mjøndalen-trener Vegard Hansen, skal ha ønsket Sylling Olsen velkommen tilbake på Twitter.

Magnus Sylling Olsen som er fra Kongsberg, spilte for Sarpsborg 08 i 2013- sesongen. Det ble med den ene sesongen, og i ettertid er det scoringen i bortekampen mot Haugesund 5. mai, han huskes for. Scoringen i det 85. spilleminutt, var den eneste scoringen i kampen, og med den tok Sarpsborg 08 sin første borteseier i eliteserien.

Etter sesongen i 08 gikk Sylling Olsen til Hamarkameratene som i 2014 spilte i 1. divisjon. Da HamKam måtte kutte kostnader midt i sesongen i fjor, ble han lånt ut til Mjøndalen. Det oppholdet har åpenbart vært så vellykket at klubben nå henter han på permanent basis.

Sylling Olsen har også tidligere spilt for Mjøndalen. Han gikk til klubben allerede som 15-åring i 2005. Etter det har han spilt for Drøbak/Frogn, Kongsvinger, Aalesund, Bodø Glimt, Sarpsborg 08 og HamKam.

Artikkeltags