Vis oss dine sommerbilder

Oskar Julius Lintho, 3 år. Smil til kamera sier Oskar!

Oskar Julius Lintho, 3 år. Smil til kamera sier Oskar! Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Fotokonkurransen Fotosommer er en mangeårig tradisjon i Sarpsborg Arbeiderblad og sommeren 2018 blir intet unntak.

DEL

Til nå er det sendt inn over 500 bilder i Sarpsborg Arbeiderblads tradisjonsrike fotokonkurranse Fotosommer, og vi vil fortsatt se deres fineste sommerbilder!

Hele sommeren vil vi daglig ha et sommerbilde på trykk i Sarpsborg Arbeiderblad. Fra og med uke 28 vil vi kåre en ukentlig vinner og 18. august står sommerens vinnerbilde på trykk. Dagsvinnerne får et Flax-lodd hver, ukevinneren får et gavekort på 500 kroner, mens sommerens hovedvinner får et reisegavekort på 5.000.

Her kan du se alle bildene som er sendt inn i konkurransen!

I fjor ble Mariann Aashammer hovedvinneren i Fotosommer med et bilde av datteren Mathilde Marie Aashammer Slang og hunden Bruno. En gjennomgang av de siste sommernes bilder viser også at det ikke er nødvendig med et stort og dyrt kamera for å ta bilder som fenger juryen. Faktisk kan det holde med en mobiltelefon.

Det viktigste når man skal ta et godt bilde er nok å være på rett sted til rett tidspunkt. Spontanitet og action i motivet skader heller ikke. Erfaringen tilsier at mange tar flotte naturbilder, men vi vil gjerne se bilder som inneholder mennesker og ansikter. Kort sagt: Vi vil se hva sarpingene driver med i sommer – enten de tilbringer sommerdagene i Sarpsborg eller er på reise.

Bildene dine sender du fortløpende på e-post til fotosommer@sa.no. Det er dessverre ikke mulig å levere bilder i papirformat.

Når du sender inn bildet er det viktig å sende med ditt navn, adresse og telefonnummer, slik at vi får kontaktet deg om du vinner. Vi vil også gjerne ha litt informasjon om bildet, som for eksempel når og hvor det er tatt, samt fullt navn og gjerne alder på dem som eventuelt er avbildet.

Bildene du sender inn må være tatt sommeren 2018 og siste frist for å delta er 9. august.

Artikkeltags