Fra «Farmen kjendis» til nettkonsert på sa.no: – Han har sikkert noen gode partytriks å komme med til karantenefaste sarpinger

TIL DICKENS: Vidar Villa blir å se under nettkonserten på sa.no lørdag kveld.

TIL DICKENS: Vidar Villa blir å se under nettkonserten på sa.no lørdag kveld. Foto:

Martin Kristiansen avslører nok en kjent artist til nettkonserten på sa.no fra Glenghuset og Dickens lørdag kveld.

DEL

– Du vet når jeg setter på propellen så klarer ikke jeg å lande, derfor måtte jeg ha en overraskelse ekstra, ler Martin Kristiansen.

Sarpingen har etter mange år i musikkbransjen opparbeidet seg et relativt stort nettverk.

– Det fine er jo at dette nettverket er positive til alt som er gøy, sier Kristiansen til Sarpsborg Arbeiderblad onsdag ettermiddag.

Tidligere på formiddagen onsdag ble det klart at den norske popartisten Gaute Ormåsen er klar for å gjeste Dickens og nettkonserten som skal sendes på sa.no.

Nå avslører Martin Kristiansen nok et kjent fjes.

– Vidar Villa har sagt ja til å bidra på scenen i solbyen lørdag. Jeg er utrolig glad for at Vidar er med, han kan lage show og vet hvordan man skal ha en skikkelig fest. Vidar har varmet opp i karantene hjemme, så han har sikkert noen gode partytriks å komme med til karantenefaste sarpinger, humrer Martin Kristiansen.

Vidar Villa har denne våren vært aktuell i "Farmen kjendis" på TV 2. Han røk ut av konkurransen i vårens siste tvekamp søndag mot oppfinner og NRK-profil Erik Alfred Tesaker (40). Vidar Villa er kanskje mest kjent for norskspråklige festlåter som «One Night Stand» og «Herregud»

Vidar Villa skal gjeste nettkonserten direkte fra Dickens.

Artikkeltags