Julie Larsen vant U23-klassen

GOD: Julie Larsen viste god form i motbakkeløpet i Skjolden.

GOD: Julie Larsen viste god form i motbakkeløpet i Skjolden. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sarpsborg-jenta Julie Larsen vant U23-klassen i motbakkeløpet i Skjolden. Hun har også vunnet norgescupen sammenlagt i U23-klassen.

DEL

Skjolden ligger ved Jostedalsbreen og Jotunheimen, og er omkranset av stupbratte fjell og spektakulære fossefall. Dette var det femte løpet i årets norgescup i motbakkeløp. IL Fanaråk var arrangør.

Julie Larsen løp atter en gang et meget solid løp og endte på 1. plass i kvinneklassen U23. I seniorklassen ble det en 5. plass.

Fant rytmen

Sarpsborg-jenta fant fort rytmen, og klarte å presse ganske bra opp bakkene. Motbakkeløpet gikk over 10 kilometer med rundt 800 høydemeter forskjell. Underlaget var asfalt.

Etter at det hadde regnet i flere dager, ble det på løpsdagen den strake motsetning. Lettskyet, 8–10 grader og ren fjelluft ga løperne optimale løpsforhold. Løpet startet i Fortun og målgang var ved Turtagrø.

Fine premier

På kulturhuset etter løpet var det stort oppmøte i forhold til premiering. Her var det premier for både Fanaråken opp og norgescupen motbakke sammenlagt. I Fanaråken kunne Julie motta en sjekk på 1.500 kroner for raskeste kvinne i klasse U23.

I tillegg ble det en sjekk på 5.000 kroner for sammenlagtseieren i norgescupen for kvinner U23-klassen.  

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken