Ga kundegaver til sykehuset

Erik Lunde i Columbi overrakte 50 velfylte påskeegg til sykepleier Signe Endrestøl (t.v.) og assisterende seksjonsleder Lene C. Nilsen ved infeksjonsmedisinsk avdeling på Kalnes.

Erik Lunde i Columbi overrakte 50 velfylte påskeegg til sykepleier Signe Endrestøl (t.v.) og assisterende seksjonsleder Lene C. Nilsen ved infeksjonsmedisinsk avdeling på Kalnes. Foto:

Av

Bedriften hadde ikke tatt høyde for korona og satt igjen med en rekke kundegaver. Da var veien til sykehuset kort.

DEL

Bedriften Columbi hadde gjort klart 80 påskeegg til kunder og ansatte, men da koronakrisen inntraff ble eggene liggende usendt. Da bedriften fikk greie på at infeksjonsavdelingen på Kalnes over natten ble det nye akuttmottaket for koronasmittede, fikk de en idé.

Erik Thu Lunde og kollegaene hadde pakket alle påskeeggene, men på grunn av koronakrisen hadde de ikke rukket å levere ut eggene til kundene sine.

Ville hylle helsearbeiderne

Koronakrisen førte til at medarbeiderne i infeksjonsmedisin på Kalnes måtte ta imot alle slags pasienter som kommer via screening eller ambulanse med mistanke eller påvist korona, til pasienter fra andre avdelinger med symptomer.

- Vi fryktet at sommerkroppen 2020 var i fare, men så leste jeg at de ansatte på infeksjonsavelingen ved Sykehuset Østfold Kalnes hadde kastet seg rundt, jobbet overtid og tatt alle de nye utfordringene på strak arm. Da fikk vi ideen om at vi heller kunne hylle dem med en liten påskegave, sier Thu som presiserer at eggene var ferdig innpakket.

Hyggelig oppmuntring

Assisterende seksjonsleder Lene C. Nilsen ved infeksjonsmedisinsk avdeling på Kalnes synes det er utrolig hyggelig at de ansatte får oppmerksomhet.

- Vi er utrolig stolte og ydmyke over innsatsen de ansatte legger ned i denne tiden. Det har vært svært krevende, og mye har måttet på plass for å få til snuoperasjonen. Situasjonen har også medført et stort press på medarbeidere, med mange nye problemstillinger. De ansatte har vært helt utrolig, sier seksjonslederen.

Artikkeltags