Bussjåførene streiker fordi lønnen deres ikke er til å leve av, men er dette å være usolidarisk i en tid hvor bedrifter sliter eller er dette tiden til å si at NOK ER NOK?

Alle bussjåfører har min fulle støtte til å si ifra. Det er ikke på «gulvet» problemet ligger.

Man må da gå oppover i systemet hvor de som styrer har ansvaret. Det er alltid slik at lavtlønnede, minstepensjonister og trygdede skal ta smellen både økonomisk og psykisk. Hvorfor tør ingen å gå knallhardt på styresmaktene i dette landet som setter opp sin lønn med cirka 55.000 kroner i året og skriker høyt om dugnadsånd?

Nei, det er viktig at vi på grasrota sier ifra selv om det er i en vanskelig tid. Det at bussene ikke går er kanskje greit, så slipper folk å stå som sild i tønne og bli smittet.

Nei, nå er det viktig at folket faktisk går sammen og stopper denne høyrestyrte politikken. Det er skammelig å se hvordan de legger opp til at de som har mye fra før skal få enda mer og motsatt.

Med dagens politikk så er det snart flere som må selge og flytte ut. De klarer ikke stå i mot det avgiftstrykket som det legges opp til i dagens regjering.

Hvordan skal man da kunne overleve på de lave lønningene som enkelte har i dag?

Selv er jeg i transportbransjen, og skal man tjene til livets opphold må man jobbe mye. Så til alle dere der ute som gir og gir av dere selv og prøver å få livet til å gå rundt: Dere har min fulle støtte til å si fra, enten det er Covid-19 eller ikke.

Det har regjeringen gitt uttrykk for er helt greit når man selv er grisk nok til å justere opp sine egne lønninger såpass mye, men husk også det ansvaret en bussjåfør har i dag - og så blir de belønnet med så lite. Utrolig!

Vi i Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) vil bare bli mer og mer synlige, og husk vi er her for folket. Vi lytter til grasrota og kommer fra grasrota og vet bedre hvordan det meste fungerer der ute. De unge nyutdannede politikerne som knapt er tørre bak øra vet ikke hva det betyr å jobbe hardt. Nei, nå skal vi ha arbeiderne tilbake i førersetet.