Gjentar HalloVenn-suksess

MANGE: iSarpsborgs Regine Hansen og Føbe Edvardsen fra Filadelfiakirken er klare til å ta i mot mange barn til HalloVenn-feiring mandag.

MANGE: iSarpsborgs Regine Hansen og Føbe Edvardsen fra Filadelfiakirken er klare til å ta i mot mange barn til HalloVenn-feiring mandag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Nærmere 600 deltok i fjor. Minst like mange er ventet til årets utgave av HalloVenn-feiringen i Sarpsborg.

DEL

Vennskap er hovedbudskapet under den alternative Halloween-feiringen. I Sarpsborg arrangeres HalloVenn for fjerde gang. Fenomenet oppsto på Hamar i 2008 og har siden spredd seg rundt i hele kongeriket.

– Dette er den trygge og koselige utgaven av Halloween, forklarer Regine Hansen i byselskapet iSarpsborg. Hun har pyntet til HalloVenn-fest i sentrum.

Masse godteri

Under HalloVenn-festen i Sarpsborg førstkommende mandag handler det altså ikke om skrekk og gru. Ei heller tigging. Men godterier blir det like fullt nok av

– Her drar barna rundt på en rekke poster rundt omkring i byen. Der skal de løse oppgaver før godteriet er i boks. Det er lov å kle seg ut med kostymer. Men det er heller ikke noe problem å være med for dem som ikke ønsker å kle seg ut, forteller samme Hansen.

PYNTET: Regine Hansen og Føbe Edvardsen kan ønske HalloVenn-deltakerne velkommen til en pyntet by.

PYNTET: Regine Hansen og Føbe Edvardsen kan ønske HalloVenn-deltakerne velkommen til en pyntet by. Foto:

To poster

Foruten byselskapet er også Filadelfia med og arrangerer HalloVenn. Hos Filadelfiakirken er det derfor to poster. Ellers skal deltakerne innom så vel bilibloteket som brannvesenet, kinoen, Egon, Sarpen og flere andre steder. Det hele avsluttes med boller og kakao hos McDonalds.

– Starten går fra torget. HalloVenn er i ferd med å bli en fin tradisjon i Sarpsborg, fastslår Føbe Edvardsen. Som er pastor i Filadelfiakirken.

Artikkeltags