Sarpsborg-jente klar for FBK

VIKTIG BRIKKE:: Thea Øby-Olsen var en viktig brikke for Gjerpen denne sesongen. Nå fortsetter karieren i FBK for venstrekanten.

VIKTIG BRIKKE:: Thea Øby-Olsen var en viktig brikke for Gjerpen denne sesongen. Nå fortsetter karieren i FBK for venstrekanten. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Thea Øby-Olsen (23) har vært ønsket av både Storhamar og Larvik det siste året, men nå har Sarpsborg-jenta bestemt seg for å fortsette håndballkarrieren i Fredrikstad BK.

DEL

Sarpsborg-jenta som de siste tre sesongene har høstet eliteserieerfaring fra Gjerpen og Halden går tilbake til FBK – klubben hun forlot for tre år siden. Det siste året har hun vært ønsket av flere toppklubber, men valget falt til slutt på FBK. Øby-Olsen måtte stå over de siste kampene på grunn av akillesproblemer, men etter et besøk hos en spesialist er hun på vei tilbake for fullt.

– Vi får inn en spiller med solid erfaring fra øverste nivå, som har levert en god sesong for Gjerpen med 50 mål på 16 kamper, opplyser sportslig leder i FBK, Øistein Pettersen til Fredriksstad Blad.

Øby-Olsen har hatt en god sesong i eliteserien, og hun kom blant annet på Månedens lag i september.

Hun har tidligere spilt for Sarpsborg, Fredrikstad og Halden.

Artikkeltags