Tune-spillere til Bylags-NM

LOVENDE: Målvakten Emilie Taha og kantspilleren Tuva Thulin er to lovende håndballspillere fra Tune IL.

LOVENDE: Målvakten Emilie Taha og kantspilleren Tuva Thulin er to lovende håndballspillere fra Tune IL. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

De to håndballspillerne Emilie Taha og Tuva Thulin fra Tune IL er uttatt på laget til Region Øst til Bylags-NM.

DEL

Turneringen arrangeres i Stavanger fra 2.- til 4. mars.

Region Øst skal møte Region SørVest i den innledende kampen fredag. Resultatet der avgjør hvem som blir motstander i neste kamp lørdag. Sluttspillet avvikles søndag.

Duo fra Tune

Tune har fått med to lovende spillere; Emilie Taha (16) og Tuva Thulin (15).

Taha er en målvakt som også er uttatt på regionalt landslag. Ungjenta deltar også som håndplukket på Norges Håndballforbunds målvaktprosjekt. Hun har hatt en god sesong og kommet med på All star team på diverse cuper det siste året. Taha er en av tre målvakter i troppen til Bylags-NM.

Thulin er en venstre kantspiller som har vært på alle regionale landslagssamlinger. Hun var reserve på den første og eneste landslagssamlingen på J02 i sommer. Hun er en av to venstre kantspillere i Region Øst-troppen som skal til Stavanger. Tuva er lillesøster til tvillingene Hedda og Nora Thulin som spiller for Fredrikstad BK i eliteserien og er på landslaget for spillere født i 98.

Troppen

Her er troppen til Region Øst i Bylags-NM:

Silje Alvestad (Nordstrand), Mari Nilsen Solberg (Skiptvet), Henriette Jack Larsen (Fjellhammer), Mari Myrland (Njård), Selma Helen Henriksen (Kråkerøy), Eline Gerø (Fjellhammer), Sofie Gaustad (Ski), Marte Skansen (Fjellhammer), Rikke Midtfjeld (Eidsberg), Elsa Åsberg (Haslum), Tuva Thulin (Tune), Caroline Løvaas (Fjellhammer), Ingrid Kristine Syversen (Haslum), Amanda Louise Hovdsveen (Ski), Zacarina Sivertsen (Fjellhammer), Emilie Taha (Tune).

Artikkeltags