Har Sarpsborg Norges fineste kirkepark?

Astrid Ørebech har selv tatt bildet av det hun mener kan være Norges flotteste kirkepark.

Astrid Ørebech har selv tatt bildet av det hun mener kan være Norges flotteste kirkepark.

Av
DEL

KirkeparkenJeg ønsker å rette en stor takk til Sarpsborg kommune, ved parkavdelingen, for blomsterfloraen i Kirkeparken!

Jeg var nok litt skeptisk da rosene ble tatt bort. Men det har jo blitt en opplevelse med alle staudene, cirka 6.000! Også er det flott med informasjonsplakater med navn.

Og nå er det løkblomstring! Så rikelige og vakkert og enda flottere blir det framover når tulipanene kommer i fullt flor sammen med svibler og keiserkroner.

Fint er det også med mange nye stier. Jeg gleder meg over å gå der nesten daglig og nyte blomster, utforming og farger. Takker også hjertelig for ny vei inngang til Kulåsparken for rullestoler, rullatorer og barnevogner, så de kan slippe hele den bratte bakken. Og her blir det jo også staudebed.

Kulåsparken er jo også vakker. Nå er den jo i Hvitveis snart på hell.

Jeg gleder meg storlig over skulpturene, og det er jo gjort klar for tre nye. Spent på hvem som kommer på disse soklene? Er det noen som kan svare på det?

Jeg kunne ønske meg mer blomster i Kulåsparken. Fint med duftrosene ved Paviljongen, men ønsker meg mer.

Jeg ser for meg flere steder det kan bli fine steinbed. Ellers så må jo staudene i Kirkeparken deles, så kanskje noen kan komme til Kulås? Som et tips fra meg og flere som er blomsterglade

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags