Hege Hornnæs ansatt som ny kommunesjef

NY SJEF: Hege Hornnæs er nå ansatt som plansjef i kommunen. Hun har vært konstituert i jobben det siste året.

NY SJEF: Hege Hornnæs er nå ansatt som plansjef i kommunen. Hun har vært konstituert i jobben det siste året.

Artikkelen er over 1 år gammel

Hege Hornnæs er ansatt som plansjef i Sarpsborg kommune.

DEL

Hun har vært konstituert i stillingen det siste året, og tiltrer umiddelbart. Hun overtar jobben etter Anne Elisabeth Ramtvedt, som 1. august i fjor gikk over i en stilling som spesialrådgiver med by- og næringsutvikling som arbeidsområde.

Ydmyk og spent


– Jeg er ydmyk og spent, selv om jeg kjenner rollen, sier Hege Hornnæs til kommunens egen hjemmeside.

– Sarpsborg er i stor utvikling, med mange omfattende og krevende prosjekter på gang både innenfor samferdsel og byutvikling. Det blir en viktig oppgave å lede dyktige medarbeidere i planavdelingen og jobbe tett både med andre deler av kommunen og samfunnet rundt oss. Målet er at vi skal bidra til høy vekst og ta vare på Sarpsborg sine unike verdier, fortsetter hun.

Faglig sterk

Hornnæs er utdannet ved Universitetet på Ås. Hun har tidligere vært arealplanlegger i Sarpsborg kommune, og jobbet som rådgiver i Fredrikstad kommune.

– Hege har ledet planavdelingen på en god måte i tiden hun har vært konstituert. I tillegg er hun faglig sterk og kjenner de lokale utfordringene godt. Jeg er derfor glad for å ha henne med på laget videre i ledelsen av vårt kommuneområde, sier kommunesjef Sigmund Vister.

Artikkeltags