Anders Gjøse i SA-podden: - Målsettingen kommer etter at vi har møtt alle lagene

SA-PODDEN: Anders Gjøse snakker om Spartas seriestart i den nyeste utgaven av SA-podden.

SA-PODDEN: Anders Gjøse snakker om Spartas seriestart i den nyeste utgaven av SA-podden. Foto:

Av

Rino Løkkeberg, Petter Kalnes og Patrick Walther Larsen har hatt besøk av Anders Gjøse i SA-podden.

DEL

Sparta har lagt bak seg en sesongoppkjøring med variable resultater, men da det gjaldt i seriepremieren mot Stjernen viste det unge Sparta-laget at de har et toppnivå som er meget godt. Etter en pangstart på oppgjøret der Sparta ledet 3-0 tidlig i kampen, vant de til slutt 6-4 i serieåpningen.

SA-podden

Hør SA-podden her:

Hør SA-podden på Spotify her.

I sesongens første hjemmekamp mot Vålerenga ble det tyngre for Sparta, og bortelaget tok med seg alle de tre poengene etter en 1-0-seier.

I denne utgaven av SA-podden er Spartas assistent-trener innom mange interessante saker. Gjøse prater blant annet om hvordan det er å sette sammen et ungt lag, hvor mye Sparta tar hensyn til laget de møter i kampoppkjøringer, treningsmengde og forventninger for sesongen.

- Ta seg sammen

SAs hockeyekspert Rino Løkkeberg savnet representanter fra Norsk Topphockey i Sparta amfi på torsdag:

- Emil Martinsen Lilleberg ble kåret til `Rookie of the year` i fjor, men det har ikke vært noen overrekkelse av prisen. Det syns jeg er for dårlig. Nå må norsk hockey ta seg sammen. Norsk Topphockey burde vært å overrekt den prisen til Emil, sier Løkkeberg.

- Jeg skal komme med et forslag til denne tematikken. Vi inviterer med makkeren min (Sjur Robert Nilsen), så lager vi en egen podkast om det, sier Anders Gjøse til latter fra de andre i podkastpanelet.


Artikkeltags