Backen trøbler selv om han i sommer hadde et inngrep i kneet. Sist sesong fikk Holøs kun ti kamper for tyske Kölner Haie.

– Fått noen injeksjoner

– Hvis det ikke blir noe bedre enn det er nå, er det ikke mer å gjøre med. Jeg har fått noen injeksjoner i kneet, men må ellers bare trene godt og gradvis trappe opp samtidig som jeg trener rehab-styrke, sier han til nitten.no og fortsetter:

– Men det er en dårlig skade, da brusken aldri vil bli helt slik det var. Vi vet ikke hvor mye belastning det tåler. Det er det som er det store spørsmålet.

Tilbake på is forrige uke

Den 35 år gamle backkjempen var tilbake på is i Sparta Amfi i forrige uke etter å ha trent alternativt i flere uker grunnet smerter og en hevelse i kneet.

– Jeg satser på å være tilbake i kamper i slutten av september. Alt før det er bonus. Det er ikke bare at det ikke skal gjøre vondt, men jeg må også være i god nok form til å bidra. Jeg har ikke vært på is på tre uker, og da er man ikke i kampform, sa Holøs til Sarpsborg Arbeiderblad i forrige uke.

Nå innrømmer Holøs i intervjuet med nitten.no at tanken om karriereslutt har slått ham.

– Gir det noen sjanser til

– Jeg gir det noen sjanser til før jeg sier det er endelig. Jeg håper virkelig ikke det er slutt, men tiden flyr litt fra meg.

35-åringen kom som kjent i sommer tilbake til Sparta og hjembyen Sarpsborg. Han skrev under en treårskontrakt med en klar plan om å avslutte karrieren i moderklubben.

Det var kneskaden som gjorde at Holøs i mai mistet ishockey-VM for Norge.