Nå åpner Cathrin egen hundebarnehage

Cathrin Kolberg

Cathrin Kolberg Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Hun har båret på drømmen i mange år, og 1. november åpner endelig Cathrin Kolberg hundebarnehage i Sarpsborg.

DEL

Området hvor hundene skal få leke, trene og boltre seg på er på nesten fem mål og ligger langs Gamle Kongevei, ikke langt unna Sarpsborg hundeklubbs lokaler.

Hun leier plassen fra en privatperson, og har omsider fått alle godkjennelser fra Sarpsborg kommune og Arbeidstilsynet til å starte hundebarnehagen.

– Det ligger jo i navnet, dette er en barnehage for hunder, sier 29 år gamle Kolberg, som opprinnelig er fra Vestfold, men nå bor i Våler.

Kan ta imot mange hunder

Hun har imidlertid valgt å etablere seg i Sarpsborg, og ser ikke bort fra at hun flytter hit med samboeren og deres to rottweilere; Cæsar og Eir.

– Min hundeinteresse startet veldig tidlig - allerede da jeg var lita jente - og jeg var tydelig på at jeg skulle skaffe meg min egen hund da jeg ble voksen. Så får seks og et halvt år siden fikk vi Cæsar, Eir har vi hatt i fire år.

Kolberg har allerede sikret seg kunder til hundebarnehagen når den snart åpner, men det er plass til flere.

– Foreløpig er det bare jeg som jobber her, og jeg kan ta imot 20 hunder alene. Etter hvert håper jeg å ansette ytterligere en person, og da kan jeg øke til 30 eller 40 hunder, mener Kolberg.

– Jeg er utrolig heldig

Hun mener en hundebarnehage passer for alle raser, og hun merker også at stadig flere hundeeiere får øynene opp for tilbudet.

– Det er veldig god sosialisering for hundene, samtidig som jeg er opptatt å gi dem god trening - og masse kjærlighet og kos. Jeg elsker hunder, konstaterer Kolberg.

– Ikke alle klarer selv å gi hundene nok trening og turer. Da er en hundebarnehage et godt alternativ, mener Kolberg.

Hun starter altså opp 1. november, og da går også en langvarig drøm i oppfyllelse.

– Dette har jeg sett fram til lenge. Jeg føler meg utrolig heldig. Hver morgen gleder jeg meg til å dra på jobb, hvor mange opplever det? Jeg kan faktisk leve av en deilig hobby og det jeg liker aller best å gjøre.

Cathrin Kolberg kaller rett og slett sin nye bedrift for Hundebarnehagen i Østfold.

– Jeg regner med at jeg får kunder både fra Sarpsborg, Fredrikstad og andre i Østfold. Vi ligger jo ikke langt unna E6, så for de som pendler er det raskt å stikke innom her, påpeker hun.

Artikkeltags