Gå til sidens hovedinnhold

Nytt finaletap for Sparta

Artikkelen er over 5 år gammel

(Lørenskog - Sparta 3-2) U20-laget til Sparta måtte se seg slått av Lørenskog også i den andre NM-finalen i Lørenskog Ishall onsdag kveld. Sluttresultatet ble 3-2 til Lørenskog, som dermed gikk opp til 2-0 i kamper.

Bestill SA+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold!

Mandag vant Lørenskog 2-1 i Sparta Amfi. Da stod det 1-1 etter full tid, og det ble spilt til sammen fem og en halv periode før en vinner kunne kåres.

– Det var en jevnere kamp i dag enn på mandag. Vi vant skuddstatistikken, men det tippet deres vei likevel, forklarer trener Rune Eilertsen til SA-sporten.

Det stod 1-1 etter 1. periode. Jonathan Asbjørnsen ga Sparta ledelsen, men Lørenskog utlignet. I midtperioden gikk hjemmelaget opp til 2-1 – før Sander Andreassen utlignet til 2-2.

Lørenskogs seiersmål kom i et overtallsspill i 3. periode.

– Vi manglet det lille ekstra i dag, men det var fortsatt en god laginnsats og godt keeperspill. Nå skal vi vinne hjemme på fredag. Da håper jeg også det kommer en del folk for å se på, sier Rune Eilertsen.

Finaleserien spilles i best av fem kamper. Det betyr at Sparta må vinne fredagens tredje kamp i Sparta Amfi. Med tap igjen er det Lørenskog som vinner NM-gullet denne sesongen.

Se kampfakta fra NM-finale nummer to her

 

Kommentarer til denne saken