The Voice-Ingeborg lader opp: – Jeg er veldig spent

EVENTYR: 18 år gamle Ingeborg Walther fra Skjeberg mener hun er med på en musikalsk reise gjennom sin deltagelse i TV2-programmet The Voice. I kveld synger hun på TV igjen.

EVENTYR: 18 år gamle Ingeborg Walther fra Skjeberg mener hun er med på en musikalsk reise gjennom sin deltagelse i TV2-programmet The Voice. I kveld synger hun på TV igjen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

18 år gamle Ingeborg Walther fra Skjeberg skal i ilden igjen på TV2-programmet The Voice i kveld.

DEL

For to uker siden gikk både Malin Joneid Ellefsen og Ingeborg Walther videre under den første livesendingen i The Voice. Og fredag 27. oktober gikk Joneid Ellefsen igjen videre til ny runde i det populære musikkprogrammet.

Hektisk uke

Etter at Skjeberg-jenta Ingeborg Walther (18) gjorde stor suksess med Zara Larssons «So Good» for to uker siden, kunne hun puste ut noen dager og legge beina høyt. Likevel har de siste dagene vært hektiske. Hun har oppholdt seg i hovedstaden for å forberede seg til livesendingen i kveld.

Sangen vil vise en helt nye side av meg som artist.

Ingeborg Walther (18), deltaker i The Voice.

– Det har vært lange dager og masse prøver, forteller 18-åringen entusiastisk til Sarpsborg Arbeiderblad.

Ikke nervøs lenger

I The Voice i kveld skal to fra hvert team knive om de fire siste plassene. Og det er seerne som bestemmer hvem som går videre. Mentorene ga fra seg all makt til seerne forrige fredag. Nå går den fra hvert team som får flest stemmer videre i konkurransen.

Skjeberg-jenta skal synge Passenger-versjonen av David Bowies låt «Space Oddity».

– Jeg er veldig spent og litt nervøs, men jeg vet at nervene forsvinner så fort jeg går på scenen, påpeker 18-åringen.

– Når det skal sies, så har jeg kommet over «frykten» for å synge på direktesendt TV. Jeg fikk masse god støtte av mentor Morten, da jeg skulle opptre live den første gangen, sier hun.

Musikalsk reise

Ingeborg Walther har vært med siden det første programmet ble sendt 21. august i år. Hun beskriver The Voice-eventyret som en musikalsk reise.

– Opptakene startet i april, så jeg har vært med en god stund. Jeg føler at det har vært en veldig lang reise med mange fine opplevelser og lærdom. Jeg er veldig glad for at jeg meldte meg på, og jeg er glad for all støtten jeg får både av mentoren min, Morten, og alle de som stemmer på meg, fastslår den unge artisten. 

– 2017 er året jeg vil huske best i livet mitt, og jeg skal bare nyte øyeblikkene som deltaker mens jeg kan, tilføyer hun.

Publikum avgjør

Nå krysser Ingeborg Walther fingrene for at sarpingene er ivrige på å stemme på henne under fredagens direktesending.

– Sangen vil vise en helt nye side av meg som artist, så det er bare til å glede seg, røper hun.

Det er kun 12 deltakere igjen i The Voice. Fredag skal totalt åtte av disse deltakerne i ilden. Kun fire av de åtte vil være med videre etter kveldens livesending.

Mentorene står nå igjen med to deltakere hver, som skal fortsette å kjempe om tittelen «Norges beste stemme». Men nå ligger The Voice-skjebnen til Malin Joneid Ellefsen og Ingeborg Walther kun hos tv-seerne.

Mentorene har ikke lenger noen påvirkningskraft over hvilke deltakere som skal videre – nå er det stemmene fra publikum som avgjør hvem som får være med videre,

Finalen er fredag 9. desember.

Artikkeltags