SIAN (Stopp islamiseringen av Norge) er en islamfiendtlig organisasjon. De hadde demonstrasjon i Bergen, og ble der angrepet av en mobb som kastet stein, slo, brukte køller og flasker. En mobb som angrep SIAN, politiet, ytringsfriheten og demokratiet. Hele greia var bare trist.

Det ble viftet med røde flagg, noen stod det Rødt på, andre var lik de man ser i 1. mai-togene. Ingen av Sarpsborgs politikere har dessverre fordømt angrepet på ytringsfrihet og demokrati, og det er jo også trist. Man tror kanskje at ytringsfrihet kun er for meninger man liker?

SIAN er nesten alene med sine ekstreme meninger her til lands, og det skal vi være glade for, men andre grupperinger i andre deler av verden, har lykkes bedre. Midtøsten er nå i ferd med å tømmes for kristne, viser at det foregår en eksodus, en utflytting av lokale kristne fra Midtøsten. I dag er det flere assyriske kristne i Södertälje enn i Irak.

«Hvor er kirkene i Vesten?» spør den evangelisk-lutherske biskopen i Jerusalem. «Vi kjenner oss alene». Fortjener de det?

Hvordan er det i Sarpsborg da, ordfører? Har Sarpsborg tatt i mot mange kristne flyktninger?