Gå til sidens hovedinnhold

Sharks slo Fredrikstad i siste seriekamp

Artikkelen er over 5 år gammel

(Sarpsborg Sharks - Fredrikstad IBK 6-3) Kapteinen er ikke helt fornøyd med sesongen, men den siste kampen - den var god.

Innebandyens siste serierunde var preget av lokaloppgjør for Østfold-klubbene. Mens Sarpsborg Sharks tok i mot Fredrikstad hjemme i Skjeberghallen, gjestet Greåker Bulldogs Slevik i Fredrikstad.

– Det er alltid vanskelig å spille mot Fredrikstad, de vil ikke være helt med på tempoet og forsøker å dra det ned også er det et lokaloppgjør, sier Sharks-kaptein Patrick Hjemgård etter kampen.

Etter en tre målsseier og særlig et høyere tempo utover i kampen har kapteinen grunn til å si seg fornøyd med seriens siste match.

– Vi hadde som mål å slippe inn få baklengs, vi slipper inn tre, det er jeg fornøyd med men, jeg synes vi skyter litt lite.

– Vi kan drepe kampen tidligere om vi er mer aggressive.

Fikk opp tempo

I tredje periode, på kommer målene plutselig hurtigere.

– Vi får gløden igjen, vi tror jo hele tiden at vi skal slå Fredrikstad, for det skal vi jo, men det stagnerte litt og så løsnet det litt etter at vi scoret de to der.

På spørsmål om hvor fornøyde laget er med sesongen får pipen en annen lyd.

– Nei, vi er jo ikke det, svarer Hjelmgård og trekker på neiet

Faktasharks

Sarpsborg Sharks - Fredrikstad IBK

  • Sesongens siste seriekamp
  • Resultat 6-3 (1-1, 2-1, 3-1)
  • Tilskuere: 218

– Vi kan ikke si oss fornøyd med å komme på en åttende plass, jeg personlig er ikke det i hvert fall, vi kom oss til sluttspill, det var målet, men vi ville komme lenger opp på tabellen så vi ikke møter de beste lagene først.

Må spille kvalifisering

Serierundens bombe var at Harstad slo Svevia og dermed står notert med 11 poeng. Det førte til omrokkering i bunn av tabellen og Fredrikstad som før runden var på trygg grunn, må reise til Harstad for å spille kvalifiseringsrunder.

Sarpsborg Sharks møter på sin side Slevik i kvartfinalen som spilles best av fem, Slevik har hjemmebanefordel etter best plassering i seriespillet.

Kommentarer til denne saken