- Dette er en kamp vi absolutt skal vinne, slår en tydelig skuffet Sharks-trener Jonas Klefbek fast etter at seriepremieren var unnagjort i Skjeberghallen lørdag ettermiddag.

Gjestene fra Drammen fikk en pangstart på sitt comeback i eliteserien og var oppe i en 2-0-ledelse i første periode. Vertene kom imidlertid sterkt tilbake og kunne gå til den første pausen med 3-2-ledelse.

Denne seriepremieren var svært hawaii-preget. Spillet bølget fram og tilbake, og selv om spillet kvalitativt sett ikke var av toppklasse var det en svært publikumsvennlig kamp.

Gjestene benyttet midtperioden til å snu 2-3 til 4-3. I den siste perioden startet haiene opphentingen, og gikk i føringen. Sarpingene ledet 6-5 til det gjensto rundt fem minutter. NOR-92 fikk muligheten til å spille i overtall etter at Sharks pådro seg en unødvendig utvisning. Gjestene takket og bukket og utliknet til 6-6.

Etter denne scoringen hadde begge lagene hver sine muligheter til å avgjøre kampen, men ut fra spillets gang kan et uavgjort resultat trygt sies å være et rettferdig resultat.

Sharks-trener Klefbek var ikke fornøyd med kampen.

- Jeg er ikke fornøyd med det defensive spillet. Vi slipper inn alt for enkle mål, sier han.

Målscorere for Sarpsborg Sharks var Benny Vestin (3), Johan Larsson (2) og Christer Søtorp.