Seriespillet i herrenes eliteserie i innebandy er unnagjort. Greåker IBK vant serien, mens Sarpsborg Sharks endte på fjerdeplass. Nå venter et spennende NM-sluttspill for de to lokale lagene.

Kvartfinalene i NM-sluttspillet spilles i best av fem kamper og skal gjøres unna i perioden 13. - 25. mars.

Greåker møter Akerselva i sin kvartfinale. Lagene spiller den første kvartfinalen i Tindlundhallen onsdag 14. mars - etterfulgt av ny kamp i Kringsjåhallen 17. mars. Mandag 19. mars er det duket for nytt oppgjør i Tindlundhallen. En eventuell fjerde kvartfinalekamp spilles i Kringsjåhallen 21. mars - og en eventuell femte og avgjørende kamp gjennomføres i Tindlundhallen lørdag 24. mars.

 

Sarpsborg Sharks har Tunet som sin motstander i kvartfinalen. Første kamp spilles i Skjeberghallen fredag 16. mars. Deretter følger bortematch i Høyenhallen 19. mars, før Skjeberghallen igjen er arena 21. mars. En eventuell fjerde kamp spilles i Høyenhallen 23. mars, før en eventuell femte og avgjørende kamp finner sted i Skjeberghallen dagen etter - 24. mars.

I de to andre kvartfinalene i NM-sluttspillet for menn spiller Slevik mot Gjelleråsen, mens Sveiva skal møte Sandnes.

 

Det er også NM-sluttspill for kvinnene i disse dager. Lørdag 17. og søndag 18. mars spilles det kamper fordelt på to puljer. Sarpsborg Sharks, som endte sist i eliteserien for kvinner denne sesongen, er i pulje B, sammen med Sveiva, Sagene og Gjelleråsen. Sharks-jentene møter både Sagene og Sveiva 17. mars, før de har match mot Gjelleråsen 18. mars. Samtlige kamper spilles i Rommenhallen i Oslo.

Pulje A består av lagene Tunet, Grei, Bygdø Monolitten og Lye. Kampene i denne puljen spilles i Høyenhallen.

De to beste lagene fra hver pulje går til semifinaler, som spilles i best av fem kamper.