Jørgen Andersen åpnet Olsens pub i fjor.

Den rutinerte restauranteieren er glad for at SA-podden igjen har valgt å bytte ut podkast-studioet i Jernbanegata 11 med pubstoler i Olsens pub.

Artig innslag

– Vi gjentar suksessen fra november og gleder oss til en ny runde med live podkast. Sist gang var det smekkfullt, og det blir det sikkert denne gangen også. Jeg er kjempeglad vi kan gi folk et slikt tilbud igjen, forteller Jørgen Andersen til Sarpsborg Arbeiderblad.

27. mars håper kvartetten i SA-podden at så mange som mulig kjøper seg billett for å se og høre hva de mener om Sarpsborg 08s kommende sesong i eliteserien 2023.

Kommer med spådommer

Firkløverne Øistein Veberg, Petter Kalnes, Svend René Nygaard og Bjørn Inge «Bingen» Nilsen flytter altså innspillingen av SA-podden til Andersens lokale vannhull, hvor det blir en direktesendt podkast med publikum til stede.

– Seriestarten er tema, og vi vil komme med våre spådommer om den kommende sesongen. Vi vil tippe topp og bunn i eliteserien, og som vanlig skyte fra hofta. Får vi tid, blir det også muligheter å stille spørsmål til panelet, opplyser SAs Petter Kalnes.

Håper folk kommer

Han sier de gleder seg, og håper nettopp du sikrer deg en billett til SA-poddens kick-off.

– Vi gjentar suksessen fra november, og håper at mange som er interessert i fotball og Sarpsborg 08 tar turen, sier Kalnes.

Petter Kalnes er programleder i den populære fotball-podden, mens Svend Rene Nygaard, Øistein Veberg og «Bingen» Nilsen er faste paneldeltakere.

Bildeserie

SA-podden direkte på Olsen's Pub