Henrik Malmström mot Malin Normann på skøytefesten

SKØYTEFEST: Luna Sangiorgio (National kunstløp), Jenny Karlstad-Solberg (IHK Sparta) og Hilde Dahl (Sarpsborg Skøyteklubb inviterer til skøytefest i amfien torsdag kveld.

SKØYTEFEST: Luna Sangiorgio (National kunstløp), Jenny Karlstad-Solberg (IHK Sparta) og Hilde Dahl (Sarpsborg Skøyteklubb inviterer til skøytefest i amfien torsdag kveld. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Hvem er best på skøyter hockeyspiller Henrik Malmström (37) eller kunstløper Malin Normann (17)?

DEL

Det får vi svar på i Sparta Amfi torsdag kveld.

Som en del av Vinterfestivalen inviterer de tre klubbene IHK Sparta, Sarpsborg Skøyteklubb og National kunstløp, til skøytefest.

Hockey mot kunstløp

Kveldens høydepunkt kan bli stafettkonkurransen mellom hockey og kunstløp der Sparta stiller med en av sine største stjerner i Henrik Malmström. I stafetten der en både må vise hurtighet og skøyteferdigheter møter han 17 år gamle Malin Normann fra Sarpsborg Skøyteklubb.

HOCKEY MOT: Henrik Malmström skal møte

HOCKEY MOT: Henrik Malmström skal møte Foto:

– Det blir spennende å se forskjellen. Kunstløperne har gode skøyteferdigheter. Resultatet er ikke det viktigste, men når en først står på startstreken vil en jo gjerne være den som kommer først til mål. Det er morsomt å få være med ungdommen og bidra til en fin kveld. Jeg gleder meg, sier Malmström.

KUNSTLØP: Malin Normann i stafett. Da får en se om det er hockeyspilleren eller kunstløperen som er best på skøyter.

KUNSTLØP: Malin Normann i stafett. Da får en se om det er hockeyspilleren eller kunstløperen som er best på skøyter. Foto:

– Det blir sikkert morsomt, men jeg føler at det blir tøft. Jeg håper at han ikke tar meg igjen med en runde, er Malin Normanns umiddelbare kommentar til stafetten.

Lokalderby og disko

Skøytefesten starter med et skikkelig lokalderby mellom erkerivalene Sparta og Stjernen. Denne gangen er det ikke A-lagene som møtes, men U8-lagene i en showkamp. I denne delen av programmet blir det også oppvisning av kunstløpklubbene.

Kvelden avsluttes med skøytedisko der de under ti år er først på isen, mens de opp til 18 år kommer etterpå.

Det er for øvrig første gang de tre klubbene samarbeider om et arrangement.

– Vanligvis krangler vi om istid. Nå skal vi bruke isen sammen. Det kan gjøre at vi får en større og bedre forståelse for hverandre, er Luna Sangiorgio, Hilde Dahl og Jenny Karlstad-Solberg enige om.

SKØYTEFEST

Skøytefesten i Sparta Amfi er en del av Vinterfestivalen.

Den arrangeres torsdag fra 17.00 til 21.00, og er gratis.

Det er lokalderby i hockey, kunstløpoppvisning, stafetter og skøytedisco.

Artikkeltags