Gå til sidens hovedinnhold

Bent Oddvar har jobbet 50 år i Posten

Artikkelen er over 4 år gammel

Bent Oddvar Stensrud fra Halden har jobbet ved postkontorene i henholdsvis Fredrikstad, Halden og Sarpsborg i 50 år. I forrige uke ble han hedret for sin innsats.

Haldenseren startet sin yrkeskarriere som kontoraspirant på Fredrikstad postkontor i 1967. Torsdag 12. oktober ble han hedret av sin arbeidsgiver gjennom 50 år.

20 år i Sarpsborg

Posten Norge inviterte 357 jubilanter som har jobbet 25, 40 og 50 år i konsernet til feiring i Oslo i slutten av forrige uke. De har til sammen 12.435 års ansiennitet. Rekordmange, hele 17 av jubilantene har vært ansatt i 50 år. En av dem var Stensrud. Etter over 20 år ved Halden postkontor, har han jobbet nye 20 år ved kundeservice i Sarpsborg.

– Det som har vært mest interessant er den teknologiske utviklingen. Vi som startet kundeservice kan med fordel kalle oss for gründere. Det lille vi hadde av hjelpemidler var på papir. I dag er all informasjon på data, og det er virkelig morsomt å tenke tilbake på den første tiden og hva vi strevet med den gang, forteller Bent Oddvar Stensrud i en pressemelding til Sarpsborg Arbeiderblad.

Årlig tradisjon

Det er en årlig tradisjon at jubilantene inviteres til felles feiring av Posten Norge og det var mange gamle vennskap og gode minner som ble gjenoppfrisket under torsdagens fest.

– Både Posten og arbeidslivet er i endring. For oss som konsern har det vært helt nødvendig å ha en organisasjon som bygger på kunnskap, erfaring og kontinuitet. Derfor er det så viktig at vi har dyktige medarbeidere som blir, og som legger sten på sten for å utvikle den virksomheten vi er – og skal være, sa konsernsjef Tone Wille i sin tale til jubilantene.

– Konsern i voldsom endring

Hun har jobbet «bare» 10 år i konsernet og som konsernsjef i ett år. I så måte er hun for novise å regne, sammenlignet med de 17 som har 50-års jubileum, de 124 med 40-års jubileum og de 64 personene som har 25-års jubileum i år, opplyser Posten Norge i pressemeldingen.

– Dere har jobbet lenge nok til å ha opplevd et konsern i voldsom endring. Det er mindre enn 25 år siden Posten var en etat og del av statsforvaltningen – og en monopolbedrift. Omtrent samtidig kom internett, og digitaliseringen startet det som skulle bli en sammenhengende forandringsprosess – og som fortsatt påvirker konsernets utvikling, sa Wille i sin hilsen til jubilantene.

Kommentarer til denne saken