Linn roser julegrantenningen på Grålum

JULESTEMNING: Linn Westby og datteren Amanda Westby Undrum (3) kommer alltid i julestemning når julegrana ved Quality Hotel Sarpsborg skal tennes.

JULESTEMNING: Linn Westby og datteren Amanda Westby Undrum (3) kommer alltid i julestemning når julegrana ved Quality Hotel Sarpsborg skal tennes. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Linn Westby og datteren Amanda (3) storkoste seg under den tradisjonelle julegrantenningen på Grålum. Moren mener arrangementet er et bra treffpunkt for beboerne i nærområdet.

DEL

Kai Robert og alle nissebarna tente julegrana på Quality Hotell på Grålum søndag ettermiddag.

Det var FAU ved Grålum barneskole, i samarbeid med Quality Hotell, Kai Robert Show, Grålum Vokalis, Tune IL, Coop Extra, Rema 1000 på Tunejordet, Sigvartsen Transport og Kiwi på Grålum som trakk i trådene for den tradisjonelle julegrantenningen på Grålum.

– Det blir veldig lokalt

– Julegrantenning er alltid koselig, sier Linn Westby til Sarpsborg Arbeiderblad

På skuldrene hennes sitter 3 år gamle Amanda og følger med på Kai Robert og nissebarna synge julesanger. 3-åringen konsentrer seg og følger nøye med på underholdningen som skjer på scenen.

– Arrangementet er veldig fint, det blir veldig lokalt og et fint sted for alle å samles. Vi kommer også i skikkelig julestemning, påpeker Linn Westby.

For niende året på rad ble det arrangert julegrantenning på Grålum.

JULENISSEN: Kai Robert spilte vakre juletoner for de som hadde funnet veien til den tradisjonelle julegrantenningen på Grålum.

JULENISSEN: Kai Robert spilte vakre juletoner for de som hadde funnet veien til den tradisjonelle julegrantenningen på Grålum. Foto:

Flaut i fakkeltog

11 år gamle Leah-Marie Olsson som Lucia og ternene Mathias Flurheim (11) og Hanna Ingrid Jøers (11) gikk først i fakkeltoget fra Tunebanen. Da de ankom Quality Hotel Sarpsborg var det duket for tradisjonell julegrantenning.

– Det var faktisk litt flaut, humrer Hanna.

– Flaut, hvorfor det?

– Vi gikk jo først i fakkeltoget, svarer hun muntert.

– Det var veldig gøy da, legger Leah-Marie til.

I tillegg til Kai Robert Show, tok Grålum Vokalis turen for å underholde med fin sang under arrangementet på hotellet, og avslutningsvis kom julenissen med godteposer til alle barna.

FAKKELTOG: Mathias Flurheim (t.v.)  Leah-Marie Olsson som Lucia og Hanna Ingrid Jøers (t.h.) gikk først i fakkeltoget fra Tunebanen.

FAKKELTOG: Mathias Flurheim (t.v.) Leah-Marie Olsson som Lucia og Hanna Ingrid Jøers (t.h.) gikk først i fakkeltoget fra Tunebanen. Foto:

Artikkeltags