Jul med Teletuten og Fagforeningens Mannskor

SAMARBEID: Arne Hageengen (t.v) og Jan Erik Amundsen inviterer til julekonsert i Metodistkirken lørdag 1. desember.

SAMARBEID: Arne Hageengen (t.v) og Jan Erik Amundsen inviterer til julekonsert i Metodistkirken lørdag 1. desember. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fagforeningenes Mannskor og Televerkets Musikkforening traff hverandre ved en tilfeldighet. Nå inviterer de tradisjonen tro inn til julekonsert, i år i Metodistkirken 1. desember.

DEL

Gjennom flere år har mannskoret og Teletuten hatt et musikalsk samarbeid. Fagforeningens Mannskor ble stiftet i 1906, mens Teletuten ble startet allerede på 1980-tallet. og har sin opprinnelse fra Telenor.

Tilfeldigheter

– For flere år siden så kom medlemmer av Teletuten og Fagforeningenes Mannskor i kontakt med hverandre. Vi snakket litt om løst og fast. Da kom ideen om å kanskje gjøre en konsert i sammen. Én tanke ble til konsert og siden den gang så har vi hatt jevnlig kontakt og årlig julekonsert, sier Jan Erik Amundsen i Televerkets Musikkforening til Sarpsborg Arbeiderblad.

På konsertene har de fokus på å skape god førjulsstemning hvor publikum kan komme og ha en hyggelig ettermiddagsstund. Amundsen lover et variert repertoar med kjente og kjære julesanger.

Motiverende med band

– Det som er litt hyggelig for oss, er at Teletuten også er med og spiller litt på våre sanger. Vi er jo bare vant med å ha med et piano, så det å få med et helt band er også motiverende får våre medlemmer sier Arne Hageengen til avisen.

– Da gjenstår bare å ønske velkommen til en hyggelig førjulskonsert, avslutter Arne Hageengen og Jan-Erik Amundsen.

Artikkeltags