Suksess i fjor – gleder seg til julemarked i Ullerøy for tredje gang

JULEMARKED: Lørdag og søndag inviterer Magnus Wold-Hansen og Veslemøy Andersen julemarked i Ullerøy for tredje gang.

JULEMARKED: Lørdag og søndag inviterer Magnus Wold-Hansen og Veslemøy Andersen julemarked i Ullerøy for tredje gang. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Samboerparet Magnus Wold-Hansen og Veslemøy Andersen gjentar suksessen fra tidligere og arrangerer nytt julemarked i Ullerøy førstkommende helg.

DEL

Butikken Ullerøylaaven Antik og Kuriosa som drives som et hobbyprosjekt av samboerparet Magnus Wold-Hansen og Veslemøy Andersen – åpnet dørene for første gang i 2016. Førstkommende helg arrangerer de julemarked for tredje gang.

– Vi har et lite håp om å gjøre julemarkedet til en tradisjon, sier Magnus Wold-Hansen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Bålpanne og gløgg

Om sommeren har de holdt åpent på onsdager, lørdager og søndager, men om vinteren har de kun åpent etter avtale. I sommerhalvåret har de i løpet av de siste to årene arrangert Ullerøymarken. Det var et nytt alternativ til den velkjente Ullerøydagen, som i over 30 år har trukket flere mennesker til Skjebergkilens Marina.

Førstkommende helg skal paret arrangere julemarked for tredje året på rad. Og det blir av den tradisjonelle sorten, lover Wold-Hansen.

– Vi har med oss utstillere som byr på litt av hvert. Butikken er fylt opp med gamle skatter for enhver smak, sier han.

Lokalet er dessuten pyntet opp til jul, og utendørs blir det fyring i bålpanna, hvor det blant annet skal serveres gløgg.

Flere utstillere

Flere utstillere har meldt sin ankomst, og i likhet med fjoråret kan de besøkende blant annet kose seg med fersk bakst fra Veronica Mjærum. I tillegg kommer Camilla Holm Ottesen for å vise fram kranser laget av naturmaterialer.

– Og Brandstorp Gårdsbutikk er selvsagt på plass, påpeker Magnus Wold-Hansen.

Artikkeltags