Inviterer inn til tradisjonsrikt juleball

JULEBALL: Kai Robert Johansen (t.v.) og markedssjef ved Quality Hotel Sarpsborg, Therése Thomassen inviterer til juleball for mennesker med bistandsbehov i desember.

JULEBALL: Kai Robert Johansen (t.v.) og markedssjef ved Quality Hotel Sarpsborg, Therése Thomassen inviterer til juleball for mennesker med bistandsbehov i desember. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I en årrekke har Kai Robert Johansen arrangert juleball for mennesker med bistandsbehov. Torsdag 14. desember går ballet av stabelen for 19. gang.

DEL

I likhet med de to foregående årene er nemlig Quality Hotel Sarpsborg på Grålum arena for det tradisjonsrike juleballet. Hovedpersonen selv er svært glad for å igjen holde ballet på Quality Hotel.

– Takknemlig

– Det er stort at vi igjen kan avholde årets juleball på Quality Hotel. Jeg setter stor pris på de ansatte som stiller hotellet gratis til disposisjon for dette ballet. Den gesten setter alle involverte enorm pris på, og jeg er svært takknemlig for dette, forteller musiker og entertainer Kai Robert Johansen til Sarpsborg Arbeiderblad.

– Takket være støtte fra lag og foreninger kan vi også servere gratis pølser, rundstykker og julebrus, opplyser Kai Robert.

Spiller opp til dans

I år har han fått med seg samtlige Lions-klubber i Sarpsborg med på laget.

Påmeldingen til ballet skjer for øvrig via AOF i Østfold.

– Spilloppgjengen skal i år igjen også være på plass for å bidra til underholdningen. Vi får også besøk av Johann Lund Andersen fra Williamsforeningen i Oslo.

Lover premier

Juleballet på Quality har for mange blitt en godt innarbeidet tradisjon i Sarpsborg.

– Jeg ser fram til dette hvert eneste år, påpeker juleballsjef Johansen, som videre røper at det vil være flere overraskelser utover kvelden.

– Vi skal blant annet trekke ut flere vinnere av fine premier på inngangsbillettene, røper han.

Artikkeltags