Juleball og moro på Quality Hotell

UNDRHOLDNING: Kai Robert Johansen (t.v.) og Johann Lund Andersen fra Williamsforeningen i Oslo sørget for høy dansefaktor under juleballet på Quality Hotel Sarpsborg torsdag.

UNDRHOLDNING: Kai Robert Johansen (t.v.) og Johann Lund Andersen fra Williamsforeningen i Oslo sørget for høy dansefaktor under juleballet på Quality Hotel Sarpsborg torsdag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er ingen tvil. Både for arrangør og deltakere er juleballet på Quality Hotel Sarpsborg årets høydepunkt.

DEL

Juleballet for mennesker med bistandsbehov startet som et privat initiativ av Kai Robert Johansen og Aage Andersen for mange år siden.

– Jeg husker ikke helt i hvilket år vi startet, men dette har uansett blitt en god innarbeidet tradisjon i Sarpsborg, forteller Kai Robert til Sarpsborg Arbeiderblad.

450 festpyntede

I likhet med de to foregående årene er nemlig Quality Hotel Sarpsborg på Grålum arena for det tradisjonsrike juleballet.  

På dansegulvet bidro danseløver og andre feststemte sarpinger til å gjøre torsdagens juleball til en suksess.

Og at juleballet er et populært arrangement var det liten tvil om. Hele 450 festpyntede kom for å nyte en aften med polonese, pølser og fin julemusikk. I fjor hadde juleballet over 300 gjester, så det er tydelig at populariteten bare øker for hvert år.

 

– Jeg blir rett og slett rørt, sier Kai Robert.

– Juleballet har blitt et Østfold-fenomen, fordi det er så mange mennesker fra de ulike delene av fylket her, legger han til.

Gøy på juleball

For Anette Bergsland var torsdag en kveld hun hadde gledet seg stort til. Bergsland er 50 år og kommer fra Rygge.

– Dette er veldig gøy, understreker hun.

POPULÆRT: Anette Bergsland (t.v.) og Bjørn Ramsjø (t.h.) fra Rygge har vært på juleballet til Kai Robert 10-12 ganger på rad.

POPULÆRT: Anette Bergsland (t.v.) og Bjørn Ramsjø (t.h.) fra Rygge har vært på juleballet til Kai Robert 10-12 ganger på rad. Foto:

En annen som utvilsomt gledet seg stort over årets juleball, var Sverre Kristiansen fra Sarpsborg sentrum.

– Kai Robert er kjempeflink. Jeg storkoser meg her, sier Sverre, som deltar på juleballet for fjerde året på rad.

Senere samme kveld sang nevnte Kristiansen «Forelska i Lærer'n» av The Kids.

Kai Robert Johansen arrangerer årets juleball i samarbeid med samtlige Lions-klubber i Sarpsborg.

– Det er veldig gøy på juleball, fastslår en danseglad Turid Britt Hollung fra Fredrikstad.

SANG: Sverre Kristiansen fra sentrum sang «Forelska i Lærer'n». Han synes at Kai Robert har gjort en kjempejobb med årets arrangement på Quality.

SANG: Sverre Kristiansen fra sentrum sang «Forelska i Lærer'n». Han synes at Kai Robert har gjort en kjempejobb med årets arrangement på Quality. Foto:

Spilloppgjengen, Johann Lund Andersen fra Williamsforeningen i Oslo, Kai Robert Johansen, Odd Karlsen og Trond Ivar Hansen sto for de musikalske innslagene gjennom kvelden.

Artikkeltags