Rådmann om VM-finalen: – Helt elektrisk!

HEIA, NORGE: Bestefar Øystein Skaar, tante Heidi Skaar Johannessen og «tante» Unni Skaar heiet frem Kari Brattset og Norge under VM-finalen i håndball søndag.

HEIA, NORGE: Bestefar Øystein Skaar, tante Heidi Skaar Johannessen og «tante» Unni Skaar heiet frem Kari Brattset og Norge under VM-finalen i håndball søndag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Rådmann Unni Skaar legger ikke skjul på at hun er Kari Brattsets største fan. I helgen har hun og familien heiet fram Varteig-jenta fra tribuneplass i Hamburg.

DEL

De norske håndballjentene hadde ikke den store dagen i angrep søndag kveld. Kari Brattset og Norge ble nemlig taklet knallhardt av Frankrike og tapte VM-finalen med 21–23.

Elleville tilstander

Rådmann i Sarpsborg og «tante» Unni Skaar kjørte bil til Hamburg i Tyskland før helgen med familien for å heie fram Varteig-jenta, Kari Brattset.

Og med nesten 11.000 tilskuere og høy temperatur på banen var stemningen på tribunene upåklagelig.

– Helt elektrisk. Det å se VM-finalen fra tribuneplass var en spesiell opplevelse, og ikke minst et minne for livet, svarer Unni Skaar umiddelbart da Sarpsborg Arbeiderblad tok kontakt mandag.

Dramatiske sluttminutter

Skaar beskriver VM-finalen slik.

– Det var en spennende kamp med mye jubel. Det er jo stas med sølv, selv om det ble tap. Spillerne var nok veldig skuffet der og da, men det gikk fort over, sier Skaar.

BANKETT: Unni Skaar (t.v.), Kari Brattset og Øystein Skaar

BANKETT: Unni Skaar (t.v.), Kari Brattset og Øystein Skaar Foto:

– Jeg er veldig imponert over hva Kari har fått til, og vi hadde det veldig hyggelig på banketten etter kampen, sier hun til Sarpsborg Arbeiderblad.

1,5 millioner seere

Det ble noen dramatiske sluttminutter under søndagens VM-finale i håndball, og over 1,5 millioner nordmenn så Norge tape VM-finalen på TV.

1.269.000 seere så hele kampen på TV-2. Dermed ble VM-finalen årets tredje mest sette program på TV-2 – kun slått av VM-finalen for herrer i januar og «Farmen kjendis»-finalen i februar.

Det melder TV-2 i en pressemelding mandag.

– Håndballjentene har spredt glede og skapt spenning gjennom samtlige ni VM-kamper – helt til det 59. minuttet i finalen. Vi gratulerer med sølvet og er ikke et sekund i tvil om at disse jentene kommer tilbake, sier Christine Espeland som er redaksjonssjef i TV-2 Sporten.

Artikkeltags