Det er med skrekk jeg leser om kommunens planer for Kalnesskogen. Jeg er heldig og bor kun et steinkast unna denne perlen av et turområde. Jeg bruker det privat, men også som et turområde sammen med pasienter fra psykiatrisk avdeling på sykehuset på Kalnes. Dette er uvurderlig, da vi ikke har de samme flotte grønne uteområdene som vi hadde på Veum. Der hadde vi grønne plener i tillegg til marka. Derfor er det veldig viktig for oss å ha et slikt flott turområde nær sykehuset.

Kalnesskogen er beskrevet som et unikt område med fornminner og historie helt frem til vår tid. Det har vært og er fremdeles mye aktivitet rundt dette området. Vi mennesker er i ferd med å utradere det meste av våre grønne lunger. Det er veldig bekymringsfullt.

Kjære politikere: Tenk dere nå godt om! Det er ingen skam å snu, eller å endre syn på dette. Tenk på innbyggernes fysiske og psykiske helse. Disse covid-19-tider har vist oss at gode uteområder er viktig, da innendørs trening ikke er mulig over veldig lang tid.

Les også

Kulturminner i Kalnesskogen

Les også

– Det tales med to tunger

Les også

Åpent brev til ordføreren

Les også

Næring i Kalnesskogen? Ikke greit!