Det hersker ingen tvil om at svenske speedwayklubber har fått øynene opp for Truls Kamhaug, og hva han gjør med sine speedwaysykler. Forleden var det Masarna fra Avestad som ønsket å låne sarpingen for å kjøre for laget.

Blant de beste

Kamhaug har fått bra fart på sine motorsykler, og motorene fungerer helt utmerket om dagen. Han har hatt visse problemer underveis i enkelte deler av sesongen.

Det var i Mariestad at sarpingen kjørte seriematch i 1. divisjon. Det ble en kveld for Avestad-klubben, hvor Truls Kamhaug var med og sette sitt preg på stevnet. Det var ikke mange som klarte å holde den farten rundt speedwaybanen som han klarte.

Allerede i det første heatet kjørte han inn til seier, og satte en standard for hvordan kvelden skulle bli.

Fortsatte

I de to neste heatene kjørte han inn til to andre andreplasser og sikret Masarna viktig poeng denne kvelden. Prikken over i-en ble det i han siste hest for kvelden, hvor han avsluttet med seier.

Det medførte at han sikret Masarna ti av tolv mulige poeng denne kvelden. Masarna var i en egen klasse og vant stevnet og seriematchen overlegent.

Det begynner å gå mot slutten av sesongen, hvor det gjenstår to løp i den svenske 1. divisjon og to løp i den norske serien. I Norge ligger hans lag på andreplass bak Elgane, som er i en klasse for seg og nærmest har vunnet serien allerede.