– Det er bare å ta på seg glitterkjolen eller glitterdressen og møte opp!

Det sier Anneli Lund i Markedsføreren AS til Sarpsborg Arbeiderblad lørdag ettermiddag.

Tilbyr kosmetisk glitter

Når avisen snakker med henne er det bare timer til dørene åpnes inn til bakgården på Dickens for det som kommer til å bli tidenes Eurovision Song Contest-fest i Sarpsborg.

– Vi, Markedsføreren AS, Viken Events og Dickens, bestemte oss fredag kveld for at vi bare må få laget en skikkelig fest for alle de som elsker Eurovision Song Contest i Sarpsborg. Vi har hatt to år med pandemi. Nå er utelivet i full gang igjen og vi er sikre på at det er mange som ønsker å ta seg en skikkelig fest i forbindelse med kveldens Eurovision, melder Anneli Lund til Sarpsborg Arbeiderblad like før hun er i full gang med å rigge bakgården på Dickens for fest.

Hun tar med seg sitt eget konsept, Pablo Discobar, til bakgården i kveld og lover en fargerik fest i god Eurovision- og diskoånd. Det vil si regnbuens farger, diskokuler, konfetti, flamingoer, palmer og selvsagt fargerike drinker.

– Vi kommer også til å tilby gjestene å bli sminket med kosmetisk glitter, sier Lund videre.

Drev "geriljamarkedsføring"

Hun forteller at de åpner dørene klokka 19.00 for mingling og forfest før det braker løs klokka 21.00, der norske Subwoolfer er blant favorittene.

– Vi streamer verdens største musikkfest, Eurovision Song Contest, på storskjerm og langbord i bakgården på Dickens, sier Anneli Lund entusiastisk.

Sammen med russejentene Sonje Knold og Sara Forsberg har Lund i hele dag drevet med "geriljamarkedsføring" gjennom gågata for å gjøre folk oppmerksomme på tidenes Eurovision-fest i Sarpsborg.

– Vi håper på stinn brakke i kveld. Det er gratis inngang, og etter at Eurovision-finalen er over, så kommer Martin Kristiansen på scenen for å framføre låter i god, gammel Eurovision-ånd. Som sagt: Det er bare å ta på seg glitterkjolen eller glitterdressen og komme til bakgården på Dickens i kveld, sier Anneli Lund i Markedsføreren AS, som sammen med restaurantsjef Kajsa Kristiansen er primus motor for kveldens festligheter på Dickens.