Ikke OL-plass til Brattset

Varteig-jenta Kari Brattset (25) ble søndag formiddag ikke tatt ut til å spille med landslaget under OL i Rio.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Varteig-jenta Kari Brattset (25) ble søndag formiddag ikke tatt ut til å spille med landslaget under OL i Rio. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Landslagsledelsen gjorde søndag formiddag sine valg og Varteig-jenta Kari Brattset (25) var ikke aktuell for OL i Rio. Hun er ikke veldig skuffet.

DEL

- Det har ikke vært veldig aktuelt, jeg har bare spilt noen få landskamper, sier Varteig-jenta på telefon til SA søndag ettermiddag.

Fra treningsleir til Gardermoen

Etter å ha kommet rett fra treningsleir på Algarvekysten, gjorde landslagssjef Thorir Hergeirsson og landslaget en kort stopp på Gardermoen for å presentere laget som skal kjempe i OL.

- Landslaget prioriterer som de prioriterer, jeg syns det ble litt mye å forvente at jeg skulle få en plass i OL-troppen, forteller Brattset.

Stemningen under pressekonferansen var knyttet til stor spenning.

Forventingene var lave

Uttaket inneholdt bare 14 navn mot 16 i EM og VM. Dette gjorde at sikkert flere en Brattset måtte bli skuffet over å ikke få være med.

- Jeg er ikke veldig skuffet, jeg føler at jeg har fått en reise med laget, der jeg har blitt en enda bedre spiller, fastslår hun.

I tiden framover skal Brattset fokusere på å jobbe hardere.

- Det har skjedd mye på kort tid, og jeg føler utvikling. Motivasjonen er ikke nede på grunn av at jeg ikke fikk OL-plass. Nå ser jeg frem mot litt ferie også, poengterer 25-åringen.

- Det blir litt ferie i juli, før jeg reiser til Kristiansand for å begynne oppkjøringen til neste sesong.

Brattset skal neste sesong prøve seg i Vipers.

- Jeg gleder meg, og jeg tar et mesterskap av gangen. Det blir en liten fordel at jeg begynner i nytt lag, men først blir det som sagt en kort ferie, noe som blir litt deilig, konstaterer hun.

Artikkeltags