Gå til sidens hovedinnhold

Anti-mobbing står sentralt under Bedemartens ungdomsdag

Artikkelen er over 3 år gammel

Navestad IF og Bedemarten byr på både budskap, musikk og underholdning når de holder årets ungdomsfestival 17. august.

– Ungdomsfestivalen er klubbens profil utad. Det er viktig for oss å ha et arrangement som er åpent og tilgjengelig for alle, derfor er det også gratis. «Hvorfor?»-prosjektet vårt, mot mobbing, står sterkt denne dagen. Det er litt visjonært kanskje, men vi ønsker å utviske forskjellene i samfunnet, sier Bedemarten-leder Tor Erik «Totto» Håkonsen.

Til festivalens ungdomsdag har de booket inn Cir.Cuz, Growndead og Endless, i tillegg til at Diorama sang, dans og drama kommer for å vise et utdrag av høstens oppsetting av «Løvenes konge».

Stands og appeller

I tillegg til musikk og underholdning fra scenen, blir det stands og appeller underveis, med mobbing som tema.

– Dessuten er det viktig for oss å la «lokale helter» få muligheten på scenen, og både halve Cir.Cuz og alternativrockerne i Growndead er fra Sarpsborg. Dessuten er Endless en spennende artist. Han har en ganske tøff bakgrunn, og skal også komme med en appell fra scenen. Jeg er godt fornøyd med bookingen, og håper dette er artister som både appellerer til, og trekker, ungdom til Bedemarten denne dagen, sier Håkonsen.

80 millioner streams

Cir.Cuz består av Mats Melbye fra Sarpsborg og Thomas Pedersen fra Grenland.

Sammen står de bak en lang rekke hits, blant dem «Radio», «Original», «Gatelys» og «Supernova». Ifølge et presseskriv fra duoen har Cir.Cuz samlet sett over 80 millioner streams på de forskjellige strømmeplattformene.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.