Stor ståhei for Diorama

Jubileum: Diorama markerer sin tiårs-dag på Sarpsborg scene 4. februar. Her fra «Rockeulven» i 2014.

Jubileum: Diorama markerer sin tiårs-dag på Sarpsborg scene 4. februar. Her fra «Rockeulven» i 2014. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Lørdag 4. februar skal Diorama sang, dans og drama feire sitt tiårsjubileum på Sarpsborg scene, med både nye og gamle medlemmer.

DEL

Diorama Sang, Dans og Drama ble startet av Wanja Engdal og Anne Mari Elvestad i februar 2007. Teateret drives med en visjon om at alle skal få være med. Siden oppstarten har Diorama fortsatt å vokse.

– Vi har i dag mellom 150 og 200 medlemmer fra fire år, fordelt på seks partier. Vi har de ti siste årene blant annet gjort forestillinger som «Snøhvit og de sju dverger», «Trollmannen fra Oz», «Folk og røvere i Kardemommeby», «Annie», «Grease», «Rockeulven», «Oliver Twist», «High School Musical» og «Thirteen the Musical», opplyser Engdal og Elvestad.

Tiårsjubileet skal feires på flere måter den 4. februar.

– Alle våre medlemmer vil både få være med på workshop med skuespiller Eirin Schou Fævelen og forestillingen «Rasmus på luffen» med Anders Sanzen. Både gamle og nåværende medlemmer vil stå for kveldens underholdning, med utdrag fra tidligere og kommende produksjoner. Dette er dagen da våre medlemmer, venner og alle som har lyst å feire med oss skal få se noen fantastiske tilbakeblikk, men også framover, sier de om markeringen.

Artikkeltags