Vestrheim nominert til Kanon-prisen

Nominert: Sarpingen Kåre Christoffer Vestrheim er nominert til Kanon-prisen i kategorien Beste filmmuiskk, for filmen «Grand Hotel».

Nominert: Sarpingen Kåre Christoffer Vestrheim er nominert til Kanon-prisen i kategorien Beste filmmuiskk, for filmen «Grand Hotel». Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Produsent og musiker Kåre Christoffer Vestrheim fra Sarpsborg er nominert til Kanon-prisen i kategorien Beste filmmusikk for arbeidet med filmen «Grand Hotel».

DEL

Kanonprisen er den nasjonale filmbransjens pris, hvor vinnerne stemmes fram av bransjen selv. Det beste fra det norske filmåret 2016 blir hedret, når åtte fagforbund stemmer fram sine kolleger til 11 ulike priser. Med henholdsvis sju og seks nominasjoner, ligger «Kongens nei» og «Pyromanen» best an når Kanonprisen går av stabelen under på Byscenen under Kosmorama, Trondheim internasjonale filmfestival, torsdag 9. mars.

Mona B. Riise, som blant annet er kjent fra «Filmbonanza», «Lydverket» og «Stjernekamp», er årets konferansier.

I tillegg til bransjekategoriene kan publikum stemme fram sin favoritt i kategorien «Filmwebs Kanonpris»: I 2014 var det «Børning» som stakk av med denne gjeve prisen, i 2015 var det «Den tilfeldige rockestjernen».

Kanonprisen 2016 deles ut på Byscenen i Trondheim torsdag 9. mars kl. 21.00 – dørene åpnes kl. 20.00.

Kåre Christoffer Vestrheim er nominert i kategorien Beste filmmusikk sammen med Nils Petter Molvær for «Kampen om fjordane» og Gaute Storaas for «Birkebeinerne».

Artikkeltags