– Det fine var at disse kjente skuespillerne var så hyggelige og ujålete. Jeg blir gjerne med i flere filmer hvis noen vil ha meg med, sier Emma. Men hun er ydmyk til at det er et nåløye å komme seg gjennom.

– Det var veldig lærerikt å være med på dette. Jeg har fått en fin erfaring.

På premieren fredag fikk Emma være med på en skikkelig «photo-shoot» og hun svarte på spørsmål fra publikum om filminnspillingen.

Sine unge år til tross er Emma ingen nybegynner innenfor kultur. Hun har drevet med teater siden hun var liten. Akkurat nå er hun fullt opptatt i teatergruppa Diorama på Lande. De forbereder premieren på Shrek - The Musical på Sarpsborg Scene i mars.

 

– Jeg vet ikke om jeg kan eller vil satse på kultur som hovedbeskjeftigelse, sier den fornuftige ungjenta. – Men jeg vil holde på med drama, film og teater i mange år til.

Hun ble tatt ut til filmen «Los Bando» da hennes tante så at filmselskapet søkte etter jenter på Emmas alder.

– Jeg var egentlig på audition til en annen karakter i filmen. Men jeg var litt for gammel for den rollen. Men produksjonsselskapet kontaktet meg senere om Maja-rollen, og den fikk jeg, forteller Emma Heimark.

Filmen «Los Bandos» har fått strålende anmeldelser og er en komedie som handler om bandet «Los Bandos Immortale» på en ellevill turnè gjennom landet. Målet er å rekke frem til NM i rock og for å greie det må bandet trosse både trafikkregler og andre regler. Rollelisten teller navn som Jonas Hoff Oftebro, Nils Ole Oftebro, Stig Henrik Hoff, Tage Hogness, Frank Kjosås og Hans - Erik Dyvik Husby.

– Filmen ble spilt inn i Lillehammer-traktene i sommer og det var et veldig bra opplegg, forteller Emma som reiste fire timer fra Sarpsborg for å spille inn sine roller.