Inspirasjonskveld med livslyst på plakaten

HOLDER FOREDRAG: Datteren til Lill Babs, Malin Berghagen, kommer for å holde foredrag om livsmestring på Litteraturhuset i Fredrikstad. Hun er én av fire foredragsholdere 5.september. Det er FarmaYoga og Mindfullness Beate Mynte Lærum som står bak arrangementet.

HOLDER FOREDRAG: Datteren til Lill Babs, Malin Berghagen, kommer for å holde foredrag om livsmestring på Litteraturhuset i Fredrikstad. Hun er én av fire foredragsholdere 5.september. Det er FarmaYoga og Mindfullness Beate Mynte Lærum som står bak arrangementet. Foto:

Anne Vatvedt fra FarmaYoga, og Mindfulness Beate Mynte Lærum arrangerer inspirerende foredragskveld på Litteraturhuset i Fredrikstad.

DEL

– Hensikten er å holde en inspirasjonskveld med noen av Nordens fremste foredragsholdere, forteller Anne Vatvedt fra FarmaYoga som holder til i Sarpsborg.

5.september blir det derfor fire foredrag av den inspirerende karakteren på Litteraturhuset i Fredrikstad.

Malin Berghagen, datter av Lill Babs og Lasse Berghagen, vil holde foredrag basert på hennes bok "Livslyst". Vatvedt forteller at det er her tittelen til inspirasjonskvelden kom fra.

Forfatter og kunstner Bjørg Thorallsdottir kommer også for snakke om temaer som sårbarhet, sorg og hverdagslykke. Men også om egenkjærligheten.

Salg av produkter

Fra Kolonihagen i Oslo kommer Kristina Finne, som skal snakke om et sunt liv og tar med produkter man kan kjøpe.

Sigri Sandberg, forfatter av boken "Mørke" som ble en salgssuksess. Hun skal dele av sin egen frykt.

Det vil også bli pause hvor man kan kjøpe ulike produkter og bøker. Frøken Holm er også tilstede for å selge produkter som sunt godteri. Det vil også bli live jazzmusikk.

– Det vil bli mingling i en hyggelig ramme. Arrangementet er ikke kun retta mot yoga-folk, men absolutt alle som er interessert, opplyser Anne Vatvedt.


Artikkeltags