Fullt hus for Audun

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Dette er helt magisk! Det var meningen at det det skulle være en liten samling på Glenghuset, og se her hva det ble! Det sier en ydmyk og rørt Audun Grotterød til sa.no.

LYS - støttekonserten for nyrekreftforskning på Quality-hotellet - har relativt tidlig torsdag kveld kommet opp i et innsamlingsresultat på 390.000 kroner, forteller SAs reporter Trine Sirnes.

Over 800 mennesker var samlet i den stappfulle salen og stemningen stor, til tross for det alvorlige temaet som lå under kveldens begivenhet.

Kveldens store trekkplaster var bandet D’Sound med frontfiguren Simone Larsen, kjent fra blant "Hver gang vi møtes" på TV2. Sentrale lokale aktører var Vigdus Wisur, Trøkk og Pulse of Floyd. Dessuten et kort og konsist motivasjonsforedrag av padleren Olaf Tufte. Hva kunne vel passe bedre på en konsert som dette?

Vokalist Simone Larsen fikk med seg hele besetningen da de fikk høre om Audun Audun Grotterød, hans personlige kamp mot sykdommen og utrettelige vilje til å gjøre noe for andre nyrekreftrammede.

LES OGSÅ: Når tiden ikke strekker til...

–Vi vil bidra til noe bra, og Audun har en heavy diagnose. Men samtidig så er han så positiv, og tenner håp. Og man vet jo aldri; for fire år siden fikk en nær venn av meg en endelig «dødsdom». Han hadde magekreft. I forrige uke sto han på scenen i Oslo. Helt frisk!, sier trommeslager Kim Ofstad i D'Sound.

– I kveld blir et fint minne for oss alle som er her. Vi drar hjem med en følelse av at vi alle har bidratt positivt. Og håpet er at dette Audun har startet, er begynnelsen på noe stort, sier vokalist Simone Larsen til SAs reporter.

Les mer i fredagens utgave av Sarpsborg Arbeiderblad.

Artikkeltags