Glengfestivalen vil utvide programmet

Foto:

Artikkelen er over 11 år gammel

Årets festival gikk i pluss, og nå står et mer variert program og Kulåskonsert på ønskelisten for neste år.

DEL

Evalueringen av årets festival er unnagjort, og Gleng-leder Lars Erik Antonsen er godt fornøyd.

- Vi hadde fulle hus onsdag, torsdag og fredag, så det er over all forventning. Konserten med Olav Stedje er den eneste hvor det kom færre publikummere enn ventet, der kom det i overkant av 60 mens vi hadde budsjettert med 80 gjester. Til gjengjeld var alle de andre konsertene bedre besøkt enn vi hadde trodd, sier Antonsen.

Les også: Sjelfull galle

Mest viser

Årets konsert var av det trygge slaget, med mest visesang.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Det har selvfølgelig mest med det økonomiske å gjøre. Vi valgte godt etablerte artister som trekker gang på gang. De siste to årene har vi lagt oss på viseplanet, og i år hadde vi som mål å gå i null på billetter og heller tjene litt på annet salg.

- Det greide vi godt, sier Antonsen, og understreker at det viktigste er å holde aktiviteten oppe i Glenghuset gjennom hele året.

Likevel er det ingen tvil om at Gleng-ledelsen vil satse større kommende sommer.

- Målet er å utvide med en større utendørskonsert i Kulås, og i tillegg håper vi å kunne by på et enda mer variert program med flere typer artister, sier Antonsen. Hvilke artister eller band som er aktuelle er foreløpig for tidlig å si noe om, men Antonsen tror Gleng har en klar fordel av at festivalen arrangeres i juni, og dermed er tidligere ute enn mange andre lokale konserter og sommerarrangement.

Artikkeltags